Sport

Xhemaili e mendon “pensionimin” dhe punën si menaxher lojtarësh

 

Futbollist profesionist për 19 vjet. I angazhuar në dhjetë klube nga gjashtë vende të ndryshme.

Blerim Xhemaili, 35-vjeçar, mund të kujtojë një karrierë plot ngjarje. Tashmë pason kurorëzimi: titulli i tretë kampion me Zuerichun.