Sport

Distria jep sinjale të forta për rivalet në kategorinë e re

 

Po zhvillohej gjysma e luftës kur Distria Krasniqi me lëvizje të shpejtë vendosi këmbën e saj prapa këmbës së kundërshtares. Pasoi ajo që Distria e bën më së miri – lëvizje e rrjedhshme me tërë trupin dhe një hedhje efektive dhe shumë e bukur.

Kroatja Ana Viktorija Puljiz mund të jetë ndier e barabartë me Distrinë për disa momente në “tatami”, por një moment pakujdesie i kushtoi me rënie në shpinë. Për Puljizin është sukses i madh vetë përballja me kampionen olimpike dhe arritja në finale të garës Grand Prix, që të premten nisi në Portugali.