Sport

Sportistët ankohen për kushtet në hotelet që shërbejnë për karantinë në Pekin

 

Sportistët të detyruar për t’u karantinuar në hotele në Pekin gjatë Lojërave Olimpike Dimërore, kanë ngre shqetësimet se kjo vetëm sa po e keqëson situatën, raporton “Daily Mail”.

Sportistët janë ankuar se nuk po u ofrohet mjaftueshëm ushqim, dhe ushqimi që po u ofrohet nuk e ka kualitetin e duhur. Po ashtu janë ankuar për mungesë të pajisjeve për të stërvitur.