Sport

Shifra të veçanta që mund të kalohen në botërorin “Katari 2022”

 

(FIFA.com) – Kampionati botëror “Katari 2022” do t’ua ofrojë mundësinë disa futbollistëve dhe disa përfaqësueseve për të vendosur rekorde të reja të turneut.

FIFA shikon për disa prej shifrave të veçanta të Botërorit që mund të kalohen në Katar.