Sport

Evertoni, Leedsi e Burnley në luftë për mbijetesë në Premier League

Foto: AP
 

Njëri është një amerikan në muajt e tij të parë në futbollin anglez. Një tjetër është një trajner i përkohshëm i futur papritur në përvojën e tij të parë të menaxhimit në nivel të lartë. Tjetri ishte jo shumë kohë më parë një lojtar elitar që konkurronte për trofetë më të mëdhenj në lojë.

Trajnerët që drejtojnë tri klubet - Leedsin, Burnleyn dhe Evertonin - të cilët janë të përfshirë në një luftë të tensionuar për të shmangur rënien nga Premier League, janë larg nga menaxherët tipikë që këto skuadra angleze do t’i angazhonin dikur, përpara se të përballeshin me një krizë.