Sport

Insigne pritet ngrohtësisht nga tifozët e Torontos

 

Qindra duar u ngritën lart në formë të zemrës, derisa tifozët e Toronto FC kënduan dhe iu gëzuan ardhjes së Lorenzo Insignes.

Pamja bëri që Insigne ta bënte të njëjtin gjest në drejtim të tyre, menjëherë.