Sport

Sportistët kosovarë parakalojnë në ceremoninë e Lojërave Mesdhetare në Algjeri

 

Sportistët nga Kosova kanë parakaluar të shtunën në ceremoninë hapëse të Lojërave Mesdhetare, që po mbahen në Oran të Algjerisë, shtet që nuk e ka njohur pavarësinë e Kosovës.

Ekipi i Kosovës përbëhet nga 39 sportistë që do të garojnë në 13 sporte të ndryshme. Flamurin e bartën mundësi, Egzon Shala dhe karateistja, Fortesa Orana.