Sport

Kosova ngec në rrjetë, asnjë fitore në tri sporte

 

Kosova ka ngecur në sportet e rrjetës në Lojërat Mesdhetare “Oran 2022”. Të hënën e të martën sportistët e Kosovës kanë garuar në tenis, pingpong e badminton, por rezultati nuk ishte as për së afërmi ai që është shpresuar. Kosova, përkatësisht sportistët e saj, nuk e kanë shënuar asnjë fitore në të tri sportet që zhvillohen me rrjetë në mes të fushës.

Të hënën, tenisti Vullnet Tashi u ndal në rundin e parë. Ai pësoi nga tuniziani Aziz Ouakaa me rezultatin 2:0 në sete. Seti i parë përfundoi 6:3, ndërsa i dyti 6:2. Duelin e tij nga afër e përcollën kryetari i KOK-ut, Ismet Krasniqi dhe zëvendësministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Daulina Osmani. Por përkrahja nga drejtuesit e sportit nuk ndihmoi shumë. Rezultati dëshmon këtë.