Sport

Kosova mbetet pa medalje në Evropianin e Shteteve të Vogla

 

Basketbollistet e Kosovës kishin synime të mëdha në Kampionatin Evropian të Vendeve të Vogla. Në fakt, ato u nisën drejt Qipros për t’u kthyer me medaljen e artë. Insistonin se në paraqitjen e dytë ndërkombëtare kishin më shumë përvojë dhe mund të kishin sukses më të madh sesa vitin e shkuar. Vitin e shkuar Kosova debutoi në këtë garë dhe përfundoi e treta, duke e fituar medaljen e bronztë.

Megjithatë, krejt çka Kosova arriti këtë herë në turneun e mbajtur në Nikozi, ishte të merrte një fitore në katër ndeshje të luajtura. Në përgjithësi, rezultatet e Kosovës ishin dëshpëruese në këtë turne që nisi të martën dhe do të mbyllet të dielën.