Sport

Ylli të enjten mëson kundërshtarin e Championsit

 

Golden Eagle Ylli është një prej 18 kampionëve aktualë shtetërorë që do të paraqitet në edicionin 2022/2023 të Ligës së Kampionëve në basketboll.

Liga e Kampionëve është gara kryesore e FIBA Evropës për klube të kontinentit, por për nga niveli vlerësohet se qëndron prapa Euroligës dhe Eurokupës. Këto dy gara nuk i organizon FIBA.