Sport

Jabeur, në finale të një ‘Grand-Slami” për herën e parë

 

Ons Jabeur ka avancuar në finalen e saj të parë të një “Grand-Slami”.

Të enjten, Jabeur mposhti Tatjana Marian 2:1 në sete, 6:2, 3:6 dhe 6:1, në turneun e “Wimbledonit”.