Sport

Tek Inter Turku vlerësojnë Dritën, por shpresojnë në kualifikim

 

Skuadra finlandeze, Inter Turku ka mbajtur seancën e fundit stërvitore para ndeshjes kthyese në Ligën e Konferencës ndaj Dritës.

Skuadra finlandeze ka udhëtuar e kompletuar në Prishtinë dhe me synim për të kaluar në raundin e dytë kualifikues.