Sport

Tenistët e mbyllin garën pa asnjë “game” të fituar

 

Tenistët, Salidin Rama dhe Altea Hajrizi nuk kanë arritur të fitojnë asnjë “game” përballë kundërshtarëve të tyre në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj që po mbahet në Banska Bistrica të Sllovakisë.

Rama humbi dy setet nga 6:0 përballë çekut Jan Kumstat, ndërsa me po të njëjtin rezultat humbi edhe Hajrizi përballë rumunes Eva Ionescu.