Sport

“Munich 2022”, ngjarja me shumë Kampionate Evropiane ku po garojnë edhe sportistët kosovarë

 

Kampionate Evropiane në nëntë sporte të ndryshme mbahen në Munih të Gjermanisë, në kuadër të ngjarjes “European Championships Munich 2022”. Kjo ngjarje shumësportëshe tashmë ka nisur, ndërsa gjatë saj mbahen Evropianët në atletikë, volejboll në rërë, kanu, çiklizëm, gjimnastikë, kanotazh, ngjitje sportive, pingpong dhe triatlon.

Në atletikë, çiklizëm, pingpong e triatlon garojnë edhe sportistët e Kosovës.