Sport

Fillimi i furishëm i lojtarëve të larguar nga Ballkani

 

Ballkani shkroi histori javën e kaluar. U bë skuadra e parë kosovare që arriti në fazën e plejofit të garave të UEFA-s.

Klubi i futbollit nga Suhareka kaloi në fazën e plejofit të Ligës së Konferencës dhe do të përballet me Shkupin.