Sport

“Usyk – Joshua 2”, kush do ta fitojë rimeçin e shumëpritur?

Foto: AP
 

Ndër vite ka pasur boksierë që nuk janë vlerësuar kurrë sa e meritojnë. Që nuk marrin njohjen e merituar për arritjet dhe aftësitë që i kanë.

Anthony Joshua ka qenë prej kohësh një prej tyre. Ai ka fituar tituj të botës në kategorinë e rëndë, por gjithnjë ka pasur një, “po, por” që e ka përcjellë.