Sport

Giresse: Loja ishte shumë e mirë

 

Selektori i Kosovës, Alain Giresse ka vlerësuar paraqitjen në fitoren 5:1 ndaj Qipros.

“Kemi bërë lojë të mirë edhe në Irlandë të Veriut, por në fund humbëm. Jemi përgatitur mirë për Qipron, lojtarët i janë përmbajtur planit dhe ishin efikas. Kjo solli fitoren e thellë”, ka thënë Giresse.