Sport

Rrahmani: Kam shtrënguar dhëmbët për të luajtur

 

Kthimi i kapitenit Amir Rrahmani ka sjellë qetësi te Kosova. Ai mungoi në ndeshjen e kaluar ndaj Irlandës së Veriut për shkak të një lëndimi.

“Nuk isha 100 për qind i gatshëm. Por i shtrëngova dhëmbët dhe hyra në fushë. Jam i gëzuar që çdo gjë shkojë mirë”, ka thënë Rrahmani.