Sport

Derbi i Manchesterit dhe derbi i Londrës në fundjavë

 

Ky vikend i Premier Leagues së Anglisë do të jetë i zjarrtë.

Derbi të dy qyteteve do të luhen dhe do të kërkohen pikët e plota, për vazhdimësi të formës pozitive.