Sport

Serbët i provokojnë xhudistet tona, përgjigjen e marrin menjëherë në tatami

 

Një provokim tjetër kanë bërë serbët të shtunën ndaj Kosovës. Por kanë zgjedhur vendin e gabuar dhe mbi të gjitha personat e gabuar.

Dhe përgjigjen e morën menjëherë.