Sport

FFK-ja pret që të dënohet Serbia

 

Federata e Futbollit të Kosovës pret që Federata e Futbollit të Serbisë të marrë dënim për flamurin provokues që ishte paraqitur në zhveshtore të përfaqësueses para ndeshjes me Brazilin.

Në zhveshtore shihej një hartë e Kosovës e sipër saj flamuri i Serbisë dhe shkruhej “S’ka dorëzim”.