Sport

Flamujt palestinezë valëviten në Kupën e Botës, simbolet izraelite fshihen

Flamujt palestineze ne Katar 2022
 

Flamujt palestinezë po valëviten kudo në Katar, derisa tifozët izraelitë po qëndrojnë të qetë. Konflikti izraelito-palestinez po ndjehet në Kupën e parë të Botës në tokën arabe.

Pavarësisht lëvizjeve të disa vendeve arabe, duke mos përfshirë Katarin, për të normalizuar marrëdhëniet me Izraelin, kauza palestineze po përqafohet nga shumë tifozë arabë dhe disa zyrtarë.