Sport

Fyhen shqiptarët nga huliganët serbë në Doha

 

Ka nisur grumbullimi i huliganëve serbë në Doha për ndeshjen me Zvicrën. Dhe në video e publikuara nga mediat serbe dëgjohen edhe fyerjet ndaj shqiptarëve.

Përgjigjen ata shpresohet se do ta marrin nga Shaqiri e Xhaka, njëjtë si para katër vjetësh në Rusi.