Sport

Postimi i hatashëm i gazetarit kroat: 11 kroatë dhe Shaqiri

 

Gazetari i njohur kroat, Romano Bolkoviq ka bërë një postim shumë goditës pas ndeshjes Serbi – Zvicër. Sajti “Nogometne vijesti” e ka publikuar postimin e tij të dielën mbrëma. Ai e ka vendosur Shaqirin para gjithë përfaqësueses serbe.

“Kam shikuar me kujdes edhe këtë ndeshje të Serbisë. E çfarë reprezentacioni do të ishte sikur Jugosllavia të mbetej: