Sport

Huliganët serbë e shfaqën flamurin provokues edhe në Slloveni

 

Flamuri provokues për të cilin të mërkurën FIFA e gjobiti Federatën e Futbollit të Serbisë, po shfaqet në arena të ndryshme sportive.

Bëhet fjalë për flamurin e Serbisë të vizatuar mbi hartën e Kosovës dhe me mbishkrimin “Nuk ka dorëzim” në gjuhën serbe.