Sport

Ylli i NBA-së arrin në SHBA pasi u mbajt për 10 muaj në Rusi

 

Dhjetë muaj pasi u largua nga SHBA-ja për të luajtur basketboll në Rusi, ylli i NBA, Brittney Griner, ka zbritur në shtetin e saj të Teksasit.

Griner u burgos për transportimin e vajit të kanabisit në një aeroport të Moskës në shkurt dhe u këmbye me tregtarin rus të armëve Viktor Bout më 8 dhjetor, raportoi BBC-ja të premten.