Sport

Botërori i Katarit po shquhet për korrektësi të lojtarëve

 

Vetëm dy kartonë të kuq janë dhënë në ndeshjet e Kupës së Botës në Katar, pa i përfshirë çerekfinalet.

Dhe pavarësisht minutazhës së madhe që është zhvilluar gjatë fazës grupore dhe fazës së një të tetës së finales, Botërori i Katarit po shquhet për “fair-play”.