Sport

Bielsa në Londër, mund ta marrë drejtimin e Evertonit

 

Marcelo Bielsa ka mbërritur në Londër për bisedime të mëtejme me hierarkinë e Evertonit.

Zyrtarë të skuadrës së Evertonit po shikojnë mundësinë e zëvendësimit të trajnerit Frank Lampard, dhe po mendojnë që Bielsa është i duhuri për atë pozitë.