Sport

Vuçiqit ende i dhemb pranimi i Kosovës në IOC

 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ende po ka telashe ta përballojë pranimin e Kosovës në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar (IOC).

Kosova është pranuar në IOC në dhjetor të vitit 2014 dhe prej atëherë paraqitet në të gjitha ngjarjet ndërkombëtare. Ndonëse pranimi ishte i vonshëm, Vuçiqi vlerëson se ai nuk është dashur të ndodhë.