Sport

Dukagjini prezanton katër futbollistë

 

Gentrit Salihu, Faton Neziri, Marclei Santos dhe Progon Maloku janë katër futbollistët e rinj të Dukagjinit të Klinës.

Lajmi është bërë i ditur të enjten gjatë ditës nga skuadra klinase.