Sport

Thyhet sërish stadiumi ”Riza Lushta”, vidhen gjëra të vlefshme

 

Në stadiumin ”Riza Lushta” persona të pandërgjegjshëm kanë hyrë për herën e tretë brenda katër ditësh dhe janë vjedhur gjëra të rëndësishme.

Kështu ka njoftuar klubi mitrovicas të shtunën në mëngjes.