Sport

Në vitin 2004, Bllazheviq bëri homazhe te varrezat e Jasharëve

 

Një foto e rrallë e trajnerit legjendar Miroslav Qiro Bllazheviq, që vdiq të mërkurën, gjatë homazheve te varrezat e familjes Jashari në Prekaz.

Në foton e realizuar në vitin 2004, Bllazheviq është i shoqëruar nga trajneri Ajet Shosholli, ndërsa prapa tyre shihen Vilson Xhoni dhe i ndjeri Fadil Vokrri.