Sport

MKRS-ja zbulon vlerën e pikës për sportet ekipore dhe individuale

 

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka publikuar të mërkurën vlerën financiare të pikës për sportet kolektive dhe individuale.

Për Federatat e Kategorisë A të sporteve ekipore dhe individuale, vlera e pikës është 2.600 euro, 400 më shumë se në vitin e kaluar.