Sport

Lakers e largojnë Westbrookun

 

Los Angeles Lakers më në fund ka arritur ta largojë Russell Westbrookun nga skuadra, por mund të jenë vetëm pjesërisht të kënaqur me punën e bërë.

Lakers së fundmi humbi mundësinë e madhe për ta dërguar Westbrookun në këmbim të Kyrie Irvingut. Sot, Lakers e përfshiu Westbrookun në një shkëmbim basketbollistësh me Minnesota Timberwolves dhe Utah Jazz.