Sport

Të dielën mbahet turneu në boks “Pavarësia”

 

Boksierë nga Shqipëria, Zvicra, Sllovenia dhe Maqedonia e veriut do të jenë pjesëmarrës në turneun në boks “Pavarësia”.

Turneu për nder të 15-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës do të mbahet të dielën në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.