Sport

Tifozët e Serbisë injorohen nga ata të Malit të Zi për fyerjet ndaj Kosovës

 

Në Podgoricë po luajnë Mali i Zi dhe Serbia. Rezultati është 0:0, ndërsa deri më tani vendasit janë shfaqur më të rrezikshëm.

Në stadium janë edhe tifozët e Serbisë, që kanë tentuar të bëjnë thirrje anti-Kosovë.