Sport

Xavi fton Messin t’i bashkohet Barcelonës

 

Trajneri Xavi Hernandez insiston se Lionel Messi ka ende çka t’i japë futbollit. Madje, edhe Barcelonës.

Ai në një intervistë për “Sport” ka thënë se Messi mund ta ndihmonte Barcelonën në realizimin e synimeve. “Nuk kam asnjë dyshim, pa dyshim se ai do të na ndihmonte pasi që është ende një lojtar vendimtar, sepse është ende i uritur, sepse është fitues, sepse është një lider dhe sepse është gjithashtu një lojtar tjetër, i ndryshëm.