Sport

Sarina Wiegman, trajnerja më e mirë dhe trofeun ia dedikon Spanjës

 

Selektorja e Përfaqësueses së Anglisë, Sarina Wiegman është shpallur trajnerja më e mirë tek futbollistet në ceremoninë e UEFA-s.

Weigman ka bërë një punë të madhe me Anglinë, ku arriti deri në finale të Kampionatit Botëror që përfundoi javë më parë dhe u mbajt në Australi e Zelandë të Re.