Sport

Për xhudon tri medalje ballkanike, për karatenë dy

 

Xhudistët e rinj të Kosovës e kanë mbyllur Kampionatin Ballkanik me një medalje të artë, një të argjendtë dhe një të bronztë.

Kampionati Ballkanik për juniorë (U21) u mbajt në Bihaç të Bosnjë-Hercegovinës. Medaljen e artë e fitoi Anes Veseli, të argjendtën Muhamedin Veseli, derisa të bronztën Dëbora Gjakova.