Sport

Luis de la Fuente dëshiron të lërë gjurmë me Spanjën

 

Luis de la Fuente, përzgjedhësi i Spanjës në futboll, është pyetur për kundërshtarët në grup, dhe ai nuk i ka vlerësuar të lehtë asnjërin prej tyre.

Spanja është në grup me Shqipërinë, Italinë dhe Kroacinë.