Sport

De Biasi për KOHËN: Shpresoj që Shqipëria të jetë befasia e grupit në Evropian

 

Ish-selektori i Shqipërisë, Gianni de Biasi, është i vetëdijshëm që kuqezinjtë janë në grup shumë të vështirë në Kampionatin Evropian “Gjermania 2024”. Por tekniku italian shpreson që Shqipëria të paraqitet mirë dhe në fund të bëjë befasi të madhe.

Shorti i tërhequr të shtunën e kaluar ka përcaktuar që Shqipëria të jetë në grup me Spanjën, Kroacinë dhe Italinë. Të tri këto përfaqësuese janë superfuqi të futbollit dhe me sukseset të mëdha në dekadën e fundit.