Sport

Teknologjia e topit “Adidas” do të mundësojë vendime më të shpejta në Evropian

 

Shtëpia Evropiane e Futbollit ka thënë se topi që do të përdoret në “Euro 2024” do të jetë një ndihmë e madhe për arbitrat.

Sipas UEFA-s, topi do të ndihmojë në marrjen e vendimeve më të shpejta sa u përket ofsajdit dhe lojës me dorë. Topi, i cili do të përdoret për ndeshjet e Evropianit, që do të mbahet në Gjermani, njihet me emrin “Fussballliebe”.