Sport

Më shumë asistime se gola këtë xhiro nga futbollistët shqiptarë nëpër botë

Më shumë asistime se gola në këtë xhiro nga futbollistët shqiptarë.

4 gola dhe 8 asistime u shënuan nga lojtarët në liga të ndryshme të futbollit evropian.