Storie suksesi

Micky – Mithat Haxhiislami

Micky – Mithat Haxhiislami
Përvjetori i parë i pavarësisë së Kosovës në Tokyo, 15 shkurt 2009

1. Në cilin vit keni mërguar?

Me përkeqësimin e situatës në Kosovë - në vitin 1989 iu vërsula rrugës së kurbetit, gjegjësisht Londrës, ku edhe jetova dhe punova deri në fund të vitit 2002.