Storie suksesi

Dea Luma

Dea Luma

1. Në cilin vit keni mërguar?

Në Japoni jam shpërngulur në vitin 2016. Pra, në prill të këtij viti janë mbushur 5 vite të plota banimi dhe veprimi këtu.