Storie suksesi

Flutra Osmani

Flutra Osmani

1. Në cilin vit keni mërguar?

Nuk do të thosha se kam mërguar, sepse fillimisht shkova për të studiuar në Gjenevë të Zvicrës në vitin 2003, dhe ky ishte qëllimi i zhvendosjes sime nga Kosova.