Storie suksesi

Hava Maloku

Hava Maloku

1. Në cilin vit keni mërguar?

Kam mërguar në gusht të vitit 2003. Në atë kohë sa kisha përfunduar gjimnazin, dhe e kisha fituar një bursë për studime në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.