Tech

Apple zbulon se çfarë nënkuptojnë shkronjat ‘R’ dhe ‘S’ tek iPhonët e rinj

Apple zbulon se çfarë nënkuptojnë shkronjat ‘R’ dhe ‘S’ tek iPhonët e rinj

Shefi i marketingut i Applet ka zbuluar arsyen pse smartfoni më i shtrenjtë nga linja e re e kompanisë ka një etiketë të pazakontë.

Smartfonët e rinj të Applet mbajnë emrat iPhone XS dhe XR. Në Apple pretendojnë se X është në të vërtetë një numër romak dhjetë, ndërsa S është një shenjë e shpejtësisë. Çfarë atëherë bën R?