Tech

Apple lanson laptopin e ri dhe kompjuterin e ri mini

Apple lanson laptopin e ri dhe kompjuterin e ri mini

Në paraqitjen e madhe të produkteve të reja në New York, Apple prezantoi së pari laptopin e ri MacBook Air dhe kompjuterin personal Mac mini.

Mac Book Air është një laptop portativ që përfshin gjeneratën e tetë të procesorëve Intel i5. Kompjuteri ka 16 GB RAM dhe 1.5 TB SSD memorie të brendshme.