Tech

Galaxy Note 9 vs. iPhone XR, cili është më i shpejtë?

 

Galaxy Note 9 dhe iPhone XR janë dy smartfonët e avancuar më të fundit të kompanive gjigante të teknologjisë – Samsung dhe Apple.

Por, cili është më i shpejtë?